All for Joomla All for Webmasters

Chcesz wiedzieÄ? wszystko o otaczajÄ?cym CiÄ? Å?wiecie? To miejsce jest dla Ciebie! ILB â?? Internet, Ludzie, Biznes i wiele innych zagadnieÅ? w zasiÄ?gu Twojej rÄ?ki!

Philipiak – najwyższa jakość dla Twojej kuchni

8 0
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Szukasz doskonałych garnków, które sprawdzą się przy gotowaniu zdrowego pożywienia? Nie musisz szukać więcej – sprawdź markę Philipiak. Garnki z oferty tego producenta nadają się świetnie do gotowania na parze oraz przyrządzania potraw z małą ilością tłuszczu.

Philipiak – profesjonalizm w każdym calu

Philipiak to międzynarodowa marka powstała z polsko-włoskiej współpracy w roku 2001. Od początku istnienia marka ta postawił na rozwój i innowacyjne rozwiązania. Firma kupiła inne, znane marki takie jak: Kallman, I Disegno oraz Linea Natura. W fabrykach zamontowano nowoczesne linie produkcyjne pozwalające tworzyć doskonałe naczynia ze stali szlachetnej i wprowadzić, jako pierwszy na świecie producent naczyń, system scalania wielowarstwowego dna naczynia z jego ściankami.

Oferta Philipiaka

Garnki, garnki i jeszcze raz garnki, ale nie tylko: Philipiak produkuje też noże, sztućce, urządzenia elektroniczne i inne akcesoria kuchenne. Szeroki wachlarz produktów ma jeden wspólny mianownik – zawsze najwyższą jakość materiałów. W przypadku garnków jest to stal szlachetna będąca mieszanką chromu i niklu w proporcji 18 do 10. Wszystkie naczynia cechują się antyalergicznością, antybakteryjnością oraz doskonałą kumulacją ciepła. Potrawy zachowują swoje właściwości, a gotowanie jest bezpieczne. Co więcej, estetyka naczyń jest gustowna, w klasycznym eleganckim stylu, a wykonanie bardzo precyzyjne, z dbałością o detale. Naczynia pasują do kuchenek z płytami indukcyjnymi, gazowych, a także niektórych z nich można używać w piekarniku. Gdzie kupić naczynia marki Philipiak? Firma ta ma swoje salony firmowe w Warszawie, Krakowie, Wrocławiu, Łodzi i Poznaniu. W tych miejscach można zapoznać się z ofertą i kupić zarówno wybrany zestaw naczyń, jak i pojedyncze produkty. Poczytaj więcej o marce Philipiak oraz garnkach i innych produktach z oferty tej firmy na: http://www.najwyzszajakosczycia.pl/o-marce-philipiak.

Philipiak – wybór najbardziej wymagających klientów

Philipiak cieszy bardzo dobrymi opiniami wśród klientów. Doceniają oni wysoką jakość naczyń, ich estetyczne wykonanie, ale też możliwość gotowania zdrowych potraw bez obaw o przedostanie się szkodliwych składników do potraw z materiałów użytych do wykonania garnków. Zdrowa dieta jest kluczowa w profilaktyce zdrowotnej oraz utrzymaniu dobrej formy fizycznej i psychicznej. Potrawy bogate w substancje odżywcze bez nadmiaru soli i tłuszczów oraz poddane odpowiedniej obróbce cieplnej dostarczają organizmowi niezbędnych witamin, mikroelementów, a do tego pysznie smakują. Zakupione u Philipiaka garnki czynią zdrowe gotowanie prostym i przyjemnym zajęciem. Marka naprawdę serio traktuje temat zdrowego żywienia, bo angażuje się też w liczne akcje prozdrowotne. Philipiak otrzymał znak profilaktyki cholesterolowej od Instytutu Żywności i Żywienia, co jest potwierdzeniem skutecznej strategii firmy stawiającej sobie za cel promocję zdrowego trybu życia opartego na właściwej diecie.

Pozytywne relacje

Dobre opinie klientów biorą się nie tylko z zadowolenia z produktów, ale też są owocem wielu lat budowania pozytywnych wzajemnych relacji. Firma ta co roku organizuje nawet 10 tys. spotkań bezpośrednich z klientami. Około 350 tys. osób bierze udział w tych wydarzeniach i wiele z nich kupuje potem produkty marki i dzieli się dobrą opinią na temat Philipiaka z innymi – m.in. online na kanałach social media.

Obiady czwartkowe

Jedną z idei ożywionych po wiekach przez Philipiaka są obiady czwartkowe. Kiedyś biesiady u króla Poniatowskiego, współcześnie debaty o zdrowym żywieniu z udziałem gwiazd. Okrasa, Cegielska, Zapendowska, Malinowska, Zagrobelny to tylko niektórzy ze znanych i lubianych powszechnie osobistości, które wspierają to wydarzenie i razem krzewią zdrowy tryb życia.

Prozdrowotna filozofia – gotowanie na parze i inne

Odpowiedni dóbr produktów do potraw to jedno, ale ważna jest też właściwa obróbka termiczna jedzenia. Nieodpowiednie gotowanie może zabić prozdrowotne właściwości pożywienia i zwiększyć kaloryczność potraw. Zdrowe gotowanie obejmuje:

  • Gotowanie na parze to metoda gotowania na małej ilości wody, która nie jest w bezpośrednim kontakcie z pożywieniem. Jedzenie gotuje się dzięki parze powstałej ze skraplającej się gotującej wody. Aby gotować na parze trzeba zaopatrzyć się w specjalne naczynie. Gotowanie na parze jest bardzo zdrowe oraz fit – potrawa nie przegrzewa się, jest równomiernie nagrzewana, a substancje odżywcze nie są wypłukiwane przez wodę.
  • Gotowanie w malej ilości wody: podobnie jak przy gotowaniu na parze, tak w i tym przypadku potrawa równo się nagrzewa, a składniki mineralne i witaminy nie są wytrącane z jedzenia. Do takiego gotowania trzeba mieć garnek o specjalnym dnie i dopasowaną pokrywkę.
  • Smażenie bez tłuszczu. Nie wszystkie metody smażenia są niezdrowe. Smażenie bez tłuszczu gwarantuje potrawy bez szkodliwych składników, z mniejszą ilością kalorii i tak samo smaczne jak smażone tradycyjnie.

Zainteresowany zdrowym trybem życia? Nie wiesz, jak zacząć? Sprawdź na: http://www.najwyzszajakosczycia.pl/dbaj-o-zdrowie, jak wprowadzić zdrowa dietę z wykorzystaniem właściwych naczyń.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Pozostaw Odpowiedź

Your email address will not be published.